Welkom bij duikteam nieuwerkerk

Onderwatersport in Nederland bij Duikteam Nieuwerkerk

Nieuwerkerk is een vereniging van zo'n dertig actieve duikers, gevestigd in Vught met een zeer gezellig clubhuis aan de IJzeren man. De trainingen zijn op donderdag avond. Dan bruist het van de activiteiten, eerst in het zwembad, daarna aan de bar. Naast de wekelijkse trainingen vinden er diverse activiteiten plaats gedurende het jaar. Een combinatie van sport en gezelligheid voor jong en oud.

Eenmaal per jaar zoeken we de verre warme wateren op. Exotische eilanden, cocktails, overnachten op een boot en lekker lui zijn maar vooral een nieuwe wonderbaarlijke onderwaterwereld. Een hoogtepunt.

Duiken in Nederland betekent natuurlijk iets anders. Door de regen zwaarbepakt ploeteren naar het water en vrijwel geen zicht hebben zijn voor onze leden geen onbekende situaties, maar zeker ook de moeite waard.

Duikteam Nieuwerkerk is ook op zoek naar nieuwe leden die graag een kopje onder gaan maar ook hun hoofd boven water kunnen houden. Nieuwe leden die naast gezelligheid en sportiviteit ook veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wij nodigen u graag uit onze website www.duikteamnieuwerkerk.nl te bezoeken, hierop kunt u alle nodige informatie nog eens nalezen en eventueel reageren. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of de vereniging eens nader bekijken maak neem dan contact op via 06-81141058 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wellicht tot ziens bij Duikteam Nieuwerkerk!